Wat wij doen

Auto importeren

Als u een auto gaat importeren wilt u natuurlijk als eerste weten wat de totaalkosten zijn na het invoeren van de auto. Dankzij onze kennis kunnen wij nauwkeurig de kosten in kaart brengen. In veel gevallen zullen de totaalkosten achteraf lager uitvallen.

Er komen veel zaken kijken bij het importeren van een auto waar u eerst niet aan heeft gedacht. Wij nemen u deze zorg uit handen en zorgen dat alles geregeld wordt.

Voor u is er een financieel voordeel te behalen ten opzichte van de Nederlandse merk dealer. Wij kunnen de auto’s scherper aanbieden omdat we de BPM sneller afschrijven en de autoprijs in het buitenland gunstiger is. Daarnaast is er veel meer keuze en zijn de auto’s vaak uitgebreider uitgerust.

Naast de import service kunnen wij u ook helpen bij het financieren en verzekeren van uw auto. Dit is een unieke service omdat financieringsmaatschappijen pas een financiering kunnen aanbieden als de auto een Nederlands kenteken heeft. Wij financieren de auto voor u voor tot aan aflevering. Hiervoor vragen wij een vergoeding van 2% over het aankoopbedrag.

Onze werkwijze

Droomauto zoeken

U zoekt een auto die aan al uw eisen voldoet op Mobile.de. Wij kunnen uiteraard ook voor u opzoek gaan.

Kosten berekenen

Wij maken voor u een berekening van de totale importkosten. U ontvangt een specificatie met de volgende zaken:
Aankoopkosten, BPM, import fee, transport en eventueel een financiering

Check

Wij zullen de verkopende dealer vragen om een uitgebreid inspectierapport met de volgende zaken: algehele staat, onderhoudshistorie en kilometerhistorie

Transport

Wij zorgen dat uw nieuwe auto veilig naar NL wordt getransporteerd. Het transport is verzekerd tegen de aankoopwaarde. Dus daar hoeft u zich ook geen zorgen over te maken.

RDW en BPM

Uw auto wordt gekeurd door de RDW. Wij kunnen op een aantal verschillende manieren de BPM berekenen. Zo garanderen wij altijd het laagste BPM bedrag.

Rijden maar!

Uw auto staat rijklaar bij ons in de showroom. Wij wensen u veel rijplezier.

Neem snel contact met ons op

Adresgegevens

Florijnstraat 7 
4879 AH ETTEN-LEUR

Contactgegevens

076-2017707

info@importservicebrabant.nl

Openingstijden

MA-DO: OP AFSPRAAK

VR-ZA: 10:00 – 17:00 uur

ZO: OP AFSPRAAK