Tesla importeren

Een Tesla importeren doe je gemakkelijk en snel met Import Service Brabant. Het aanbod over de grens is vele malen groter als in NL. Daarnaast zijn de Tesla’s in het buitenland veel rijker uitgerust. Dit omdat de nieuwprijs daar veel lager is. Vandaar dat de 1e eigenaar meer opties aanvinkt als de 1e eigenaar in NL. Wij helpen u graag met het Tesla importeren.

Het maakt niet uit welk model u wilt importeren, of het nu een Tesla Model 3,Tesla Model S is of een Tesla Model X. Voor alle modellen geldt een flinke besparing t.o.v Nederlandse prijzen.

Daarnaast zijn de Tesla’s in het buitenland vaak dealer onderhouden, dus u weet zeker dat de auto onderhoud heeft gehad op de juiste momenten met de juiste middelen.

Wij kunnen u volledig ontzorgen bij het importeren van uw Tesla. Wij doen de onderhandeling met de buitenlandse dealer, regelen het transport, verzorgen de importkeuring, dienen de voordeligste BPM aangifte in en verzorgen al het papierwerk.

Tesla importeren Tesla specialist Import Service Brabant 2

Neem snel contact met ons op

Adresgegevens

Florijnstraat 7 
4879 AH ETTEN-LEUR

Contactgegevens

076-2017707

info@importservicebrabant.nl

Openingstijden

MA-DO: OP AFSPRAAK

VR-ZA: 10:00 – 17:00 uur

ZO: OP AFSPRAAK

Tesla importeren bij Import Service Brabant!

Bent u op zoek naar een bedrijf waar u op het juiste adres bent voor een Tesla importeren? Bent u op zoek naar een bedrijf waar u van op aan kunt en dat u van A tot Z volledig ontzorgt? U bent van harte welkom bij Import Service Brabant uit Etten-Leur. Onze experts bieden u graag hun jarenlange ervaring aan met het importeren van diverse auto’s. In de loop van de jaren hebben wij vele auto’s geïmporteerd vanuit Duitsland, België en Zwitserland. Onze experts ontzorgen u volledig en houden u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen bij het importeren van uw gewenste Tesla. Heeft u een keuze kunnen maken of bent u nog op zoek naar uw droomauto? U kunt bij Import Service Brabant ook een zoekopdracht aanvragen. Wij gaan graag voor u aan de slag om uw gewenste Tesla te vinden. Een Tesla importeren doet u samen met de experts van Import Service Brabant. Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op onze website. Laat u verrassen door de vele mogelijkheden die wij aanbieden. Wij zien uw aanvraag graag tegemoet. 

Import Service Brabant, de Tesla importeren specialist!

Import Service Brabant is een begrip in de regio en ver daarbuiten. Wij bieden u graag onze jarenlange ervaring aan met het importeren van auto’s vanuit België, Duitsland en Zwitserland. De mogelijkheden voor het importeren van een Tesla bij Import Service Brabant zijn eindeloos en zeer divers. Wij staan bekend om onze persoonlijke aanpak en duidelijke afspraken met onze klanten. Onze experts houden u stap voor stap op de hoogte van de laatste ontwikkelingen bij de import van uw gewenste Tesla. Klinkt u dit als muziek in de oren en bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? U kunt vrijblijvend contact opnemen met één van onze medewerkers. Wij staan u graag te woord en denken graag met u mee. 

Meer weten over een Tesla importeren?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die wij hebben om uw Tesla te importeren? Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? U kunt vrijblijvend contact opnemen met één van onze medewerkers. Wij vertellen u graag meer over de passende mogelijkheden voor uw wensen en hoe wij te werk gaan. Onze experts onderhandelen voor u met de dealer over de beste prijs en vragen een uitgebreid inspectierapport aan zodat u zeker weet dat alles perfect in orde is. Daarnaast verzorgen wij ook het transport van uw auto naar Nederland.