Tesla importeren uit Duitsland

Betaalbaar en betrouwbaar uw Tesla importeren uit Duitsland

Wilt u een Tesla importeren uit Duitsland? Dan is het verstandig om dit te laten regelen door een professional. Import Service Brabant kan makkelijk en snel uw Tesla importeren. Er is wat voor te zeggen om uw Tesla in Duitsland te kopen. Het Tesla importeren uit Duitsland heeft wat voet in aarde. Het aanbod in Duitsland is vele malen groter dan in Nederland en de auto’s zijn vaak rijker uitgerust. De nieuwprijs is in Duitsland veel lager dan in ons land dus heeft de eerste eigenaar meer financiële ruimte om allerlei extra opties aan te vinken. Het maakt niet uit welk model u wilt importeren, met alle modellen kunt u flink financieel voordeel behalen ten opzichte van de Nederlandse merkdealer. Daarnaast zijn Tesla’s in Duitsland vaak dealer onderhouder zodat u zeker weet dat uw auto op het juiste moment en met de juiste middelen onderhoud heeft gehad. Bij het importeren van een auto komen veel zaken kijken waar u misschien niet eens aan gedacht heeft. Met onze jarenlange ervaring met het importeren van auto’s weten wij precies wat er nodig is om uw Tesla probleemloos en volgens de regels te importeren. Wij ontzorgen u volledig en regelen alles voor u! Wij bieden een zoekopdracht vooraf af zodat wij voor u de perfecte Tesla kunnen gaan zoeken. U kunt alles aan ons overlaten! Het proces om een auto te importeren duurt gemiddeld 10 tot 15 werkdagen.
Tesla importeren Tesla specialist Import Service Brabant 2

Het hele pakket voor slechts €1495,-

✅ Wij onderhandelen met de dealer over de beste prijs
✅ Wij controleren of alles klopt: onderhoudshistorie, auto documenten, etc
✅ Wij verzorgen het transport naar NL. Onderaan vindt u 2 opties
✅  Wij zorgen dat uw auto is verzekerd tot aan de aflevering
✅  Wij zorgen dat uw auto wordt gekeurd bij de RDW
✅  Wij regelen een zo gunstig mogelijke BPM-aangifte
✅  Wij zullen uw auto volledig reinigen van binnen en buiten
✅. Wij monteren de luxe Nederlandse kentekenplaten
✅  Wij kunnen uw auto voorfinancieren tot aan aflevering*
✅   Wij kunnen uw auto voorzien van extra’s: Alarm, andere velgen etc*

Eerlijke tarieven bij Tesla importeren uit Duitsland

Wilt u een Tesla importeren uit Duitsland? Als wij voor u een Tesla importeren uit Duitsland dan weet u precies waar u aan toe bent. Gedurende het hele traject communiceren wij alles duidelijk en op een persoonlijke manier. Ook geven wij u advies op maat. Heeft u eenmaal de Tesla van uw dromen gevonden dan gaan wij als volgt te werk. U ontvangt een specificatie van de totale importkosten met daarin vermeld de aankoopkosten, BPM, import fee, transport en eventueel de financiering. Wij onderhandelen met de dealer over de beste prijs en vragen om een uitgebreid inspectierapport. Daarna verzorgen wij het transport naar Nederland waar uw auto wordt gekeurd door de RDW. Als deze wordt goedgekeurd dan zetten wij de Tesla volledige gereinigd en rijklaar in onze showroom voor u klaar. Wij hanteren eerlijke tarieven waar ook echt alles in zit!

 

Tesla importeren uit Duitsland met financiering?

Wij kunnen u ook helpen bij het financieren en verzekeren van uw auto. Ook als uw auto nog geen Nederlands kenteken heeft kunnen wij voorfinancieren tot aan de aflevering. Dit is een unieke service waarvoor wij een vergoeding vragen van 2% van het aankoopbedrag. Ook inruil van uw auto is mogelijk. Import Service Brabant wil graag in een persoonlijk gesprek vertellen wat het importeren van uw Tesla precies inhoudt en wat wij voor u kunnen betekenen. Neem snel contact met ons op!

Bereken direct uw voordeel met het Tesla importeren uit Duitsland!

Neem snel contact met ons op

Adresgegevens

Florijnstraat 7 
4879 AH ETTEN-LEUR

Contactgegevens

076-2017707

info@importservicebrabant.nl

Openingstijden

MA-DO: OP AFSPRAAK

VR-ZA: 10:00 – 17:00 uur

ZO: OP AFSPRAAK