Mercedes importeren Duitsland

Betaalbaar en betrouwbaar uw Mercedes importeren Duitsland

Wilt u een Mercedes importeren Duitsland? Import Service Brabant kan makkelijk en snel uw Mercedes importeren. Het aanbod in Duitsland is vele malen groter dan in Nederland en de auto’s zijn vaak rijker uitgerust. De nieuwprijs is in Duitsland veel lager dan in ons land dus heeft de eerste eigenaar meer financiële ruimte om allerlei opties aan te vinken. Het maakt niet uit welk model u wilt importeren, met alle modellen kunt u flink financieel voordeel behalen ten opzichte van de Nederlandse merkdealer. Daarnaast zijn Mercedessen in Duitsland vaak dealer onderhouden zodat u zeker weet dat uw auto op het juiste moment en met de juiste middelen onderhoud heeft gehad. Bij een Mercedes importeren Duitsland komen veel zaken kijken waar u misschien niet eens aan gedacht heeft. Met onze jarenlange ervaring met het importeren van auto’s weten wij precies wat er gedaan moet worden om uw Mercedes probleemloos en volgens de regels te importeren. Wij ontzorgen u volledig en regelen alles! Wij bieden een zoekopdracht vooraf aan zodat wij voor u de perfecte Mercedes kunnen gaan zoeken. U kunt alles aan ons overlaten! Het proces om een auto te importeren duurt gemiddeld 10 tot 15 werkdagen.

Mercedes importeren Mercedes specialist Import Service Brabant 2

Het hele pakket voor slechts €1495,-

✅ Wij onderhandelen met de dealer over de beste prijs
✅ Wij controleren of alles klopt: onderhoudshistorie, auto documenten, etc
✅ Wij verzorgen het transport naar NL. Onderaan vindt u 2 opties
✅  Wij zorgen dat uw auto is verzekerd tot aan de aflevering
✅  Wij zorgen dat uw auto wordt gekeurd bij de RDW
✅  Wij regelen een zo gunstig mogelijke BPM-aangifte
✅  Wij zullen uw auto volledig reinigen van binnen en buiten
✅. Wij monteren de luxe Nederlandse kentekenplaten
✅  Wij kunnen uw auto voorfinancieren tot aan aflevering*
✅   Wij kunnen uw auto voorzien van extra’s: Alarm, andere velgen etc*

Eerlijke tarieven bij Mercedes importeren Duitsland

Wilt u een Mercedes importeren Duitsland? Als wij voor u een Mercedes importeren Duitsland dan weet u precies waar u aan toe bent. Gedurende het hele traject communiceren wij alles duidelijk en op een persoonlijke manier. Ook geven wij u advies op maat. Heeft u eenmaal uw perfecte Mercedes gevonden dan gaan wij als volgt te werk. U ontvangt een specificatie van de totale importkosten met daarin vermeld de aankoopkosten, BPM, import fee, transport en eventueel de financiering. Wij vragen de verkopende dealer om een uitgebreid inspectierapport. Daarna verzorgen wij het transport naar Nederland waar uw auto gekeurd wordt door de RDW. Als uw Mercedes is goedgekeurd dan zetten wij de auto volledig gereinigd en rijklaar in onze showroom. Wij hanteren eerlijke tarieven waar ook echt alles in zit!

 

Financiering mogelijk bij Mercedes importeren Duitsland

Als wij voor u een Mercedes importeren Duitsland dan kunnen wij u ook helpen bij het financieren en verzekeren van uw auto. Ook als uw auto nog geen Nederlands kenteken heeft kunnen wij voorfinancieren tot aan de aflevering. Dit is een unieke service waarvoor wij een vergoeding vragen. Ook inruil van uw auto is mogelijk. Import Service Brabant wil u graag in een persoonlijk gesprek vertellen wat het importeren van uw Mercedes precies inhoudt en wat wij voor u kunnen betekenen. Neem snel contact met ons op!

Bereken direct uw voordeel met het Mercedes importeren uit Duitsland!

Neem snel contact met ons op

Adresgegevens

Florijnstraat 7 
4879 AH ETTEN-LEUR

Contactgegevens

076-2017707

info@importservicebrabant.nl

Openingstijden

MA-DO: OP AFSPRAAK

VR-ZA: 10:00 – 17:00 uur

ZO: OP AFSPRAAK