Mercedes importeren Duitsland

Betaalbaar en betrouwbaar uw Mercedes importeren Duitsland

Bent u op zoek naar Mercedes importeren Duitsland? Bent u op zoek naar een importeer bedrijf dat met u meedenkt en volgens de juiste richtlijnen uw gewenste Mercedes importeert tegen een eerlijk tarief? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij Import Service Brabant. Door onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander wat wij voor uw wensen kunnen betekenen. Mercedes importeren Duitsland is één van onze specialiteiten en onze medewerkers gaan graag voor u aan de slag. Wilt u een zoekopdracht bij ons uitzetten of heeft u uw oog al laten vallen op een prachtige Mercedes in Duitsland? Wij bespreken graag met u uw wensen en geven u graag advies. Een Mercedes importeren Duitsland doet u samen met de experts van Import Service Brabant. U heeft bij ons de keuze uit twee importeer opties. U kunt kiezen uit een verzamel transport of een persoonlijk transport. Bij een persoonlijk transport halen wij de auto persoonlijk op bij de dealer en staat uw auto binnen twee werkdagen in onze garage. Kiest u voor een verzamel transport dan haalt een autotransporteur uw auto op en is uw auto binnen 8 werkdagen bij ons op locatie. De keuze hoe lang een Mercedes importeren Duitsland duurt is helemaal aan u.
Mercedes importeren Mercedes specialist Import Service Brabant 2

Het hele pakket voor slechts €1495,-

✅ Wij onderhandelen met de dealer over de beste prijs
✅ Wij controleren of alles klopt: onderhoudshistorie, auto documenten, etc
✅ Wij verzorgen het transport naar NL. Onderaan vindt u 2 opties
✅  Wij zorgen dat uw auto is verzekerd tot aan de aflevering
✅  Wij zorgen dat uw auto wordt gekeurd bij de RDW
✅  Wij regelen een zo gunstig mogelijke BPM-aangifte
✅  Wij zullen uw auto volledig reinigen van binnen en buiten
✅. Wij monteren de luxe Nederlandse kentekenplaten
✅  Wij kunnen uw auto voorfinancieren tot aan aflevering*
✅   Wij kunnen uw auto voorzien van extra’s: Alarm, andere velgen etc*

Betaalbaar en snel een Mercedes importeren Duitsland

Wilt u een Mercedes importeren Duitsland? Import Service Brabant gaat graag voor u aan de slag voor het importeren van uw gewenste Mercedes uit Duitsland. U bent bij ons aan het juiste adres om op een eerlijke en transparante wijze uw Mercedes uit Duitsland te laten importeren. Wij begrijpen dat u niet dagelijks een auto importeert en daarom nemen wij u dat graag uit handen. Heeft u uw gewenste Mercedes gevonden? Dan gaan wij direct voor u aan de slag. De medewerkers van Import Service Brabant onderhandelen met de verkopende dealer over de beste prijs en vragen om een uitgebreid inspectierapport. Gedurende het gehele traject communiceren wij al onze stappen op een duidelijk en persoonlijke wijze. U ontvangt van ons een specificatie van de totale importkosten. In deze specificatie vindt u de aankoopkosten, BPM, import fee, transport en eventueel de financiering. Bij aankomst in Nederland wordt uw Mercedes gekeurd door de RDW.

Direct een Mercedes importeren Duitsland

Wilt u meer weten over de passende mogelijkheden voor een Mercedes importeren Duitsland? Wij nodigen u graag uit om contact op te nemen met één van onze medewerkers. Wij staan u graag te woord over de mogelijkheden voor het importeren van een Mercedes uit Duitsland. 

Bereken direct uw voordeel met het Mercedes importeren uit Duitsland!

Neem snel contact met ons op

Adresgegevens

Florijnstraat 7 
4879 AH ETTEN-LEUR

Contactgegevens

076-2017707

info@importservicebrabant.nl

Openingstijden

MA-DO: OP AFSPRAAK

VR-ZA: 10:00 – 17:00 uur

ZO: OP AFSPRAAK