BMW importeren uit Duitsland

Betaalbaar en betrouwbaar uw BMW importeren uit Duitsland

Wilt u een BMW importeren uit Duitsland? Met Import Service Brabant kunt u makkelijk en snel een BMW importeren uit Duitsland. Het aanbod in Duitsland is vele malen groter dan in Nederland en de auto’s zijn vaak uitgebreider uitgerust. De nieuwprijs is in Duitsland veel lager dan in ons land en de eerste eigenaar heeft daarom meer financiële ruimte om meer opties aan te vinken. Het maakt niet uit welk model u wilt importeren, met alle modellen kunt u flink financieel voordeel behalen ten opzichte van de Nederlandse merkdealer. Daarnaast zijn BMW’s in Duitsland vaak dealer onderhouden zodat u zeker weet dat auto op de juiste tijden en met de juiste middelen is onderhouden. Er komen veel zaken kijken bij het importeren van een auto waar u misschien niet eens aan gedacht heeft. Met onze jarenlange ervaring met het importeren van auto’s kunnen wij uw BMW probleemloos en volgens de regels importeren. Wij ontzorgen u volledig en regelen alles voor u. U kunt zelf op zoek gaan naar een BMW maar u kunt dit ook aan ons overlaten. Wij bieden een zoekopdracht vooraf aan zodat wij de perfecte auto voor u kunnen gaan zoeken. Het proces om een auto te importeren duurt gemiddeld 10 tot 15 werkdagen.
BMW importeren BMW Specialist Import Service Brabant 2

Het hele pakket voor slechts €1495,-

✅ Wij onderhandelen met de dealer over de beste prijs
✅ Wij controleren of alles klopt: onderhoudshistorie, auto documenten, etc
✅ Wij verzorgen het transport naar NL. Onderaan vindt u 2 opties
✅  Wij zorgen dat uw auto is verzekerd tot aan de aflevering
✅  Wij zorgen dat uw auto wordt gekeurd bij de RDW
✅  Wij regelen een zo gunstig mogelijke BPM-aangifte
✅  Wij zullen uw auto volledig reinigen van binnen en buiten
✅. Wij monteren de luxe Nederlandse kentekenplaten
✅  Wij kunnen uw auto voorfinancieren tot aan aflevering*
✅   Wij kunnen uw auto voorzien van extra’s: Alarm, andere velgen etc*

Eerlijke tarieven bij BMW importeren uit Duitsland

Wilt u een BMW importeren uit Duitsland? Als wij voor u een BMW importeren uit Duitsland dan weet u precies waar u aan toe bent. Gedurende het hele traject communiceren wij alles duidelijk en op een persoonlijke manier. Ook geven wij advies op maat. Als u de auto heeft gevonden die aan al uw eisen voldoet dan is onze werkwijze als volgt. U ontvangt een specificatie van de totale importkosten met daarin vermeld de aankoopkosten, BPM, import fee, transport en eventueel een financiering. Daarna verzorgen wij het transport naar Nederland waar uw auto gekeurd wordt door de RDW. Na goedkeuring zorgen wij ervoor dat uw auto rijklaar staat in onze showroom. Wij hanteren eerlijke tarieven waar echt alles in zit!

Financiering mogelijk bij het BMW importeren uit Duitsland

Wij kunnen u ook helpen bij het financieren en verzekeren van uw BMW. Ook als uw auto nog geen Nederlands kenteken heeft kunnen wij uw auto voorfinancieren tot aan de aflevering. Dit is een unieke service waarvoor wij een vergoeding van 2% van het aankoopbedrag vragen. Ook inruil van uw auto is mogelijk. Import Service Brabant wil u graag in een persoonlijk gesprek vertellen wat het importeren van een BMW precies inhoudt en wat wij voor u kunnen betekenen. Neem snel contact met ons op!

Bereken direct uw voordeel met het BMW importeren uit Duitsland!

Neem snel contact met ons op

Adresgegevens

Florijnstraat 7 
4879 AH ETTEN-LEUR

Contactgegevens

076-2017707

info@importservicebrabant.nl

Openingstijden

MA-DO: OP AFSPRAAK

VR-ZA: 10:00 – 17:00 uur

ZO: OP AFSPRAAK