Auto's importeren uit Duitsland

Betaalbaar en betrouwbaar uw auto’s importeren uit Duitsland

Auto’s importeren uit Duitsland is vaak heel lucratief. Er is financieel voordeel te behalen ten opzichte van de Nederlandse merkdealer. Daarnaast is het aanbod in Duitsland vele malen groter dan in Nederland en de auto’s zijn vaak rijker uitgerust. Er komen echter wel veel zaken kijken bij het importeren van een auto waar u misschien niet eens aan heeft gedacht. Import Service Brabant neemt u alle zorgen rondom de import uit handen en regelt alles voor u. Wij hebben jarenlange ervaring met het importeren van auto’s en wij importeren uitsluitend auto’s van officiële merkdealers. U kunt zelf op zoek gaan naar een auto die aan al uw eisen voldoet maar wij bieden ook een zoekopdracht vooraf aan zodat wij de geschikte auto voor u kunnen gaan zoeken. Wij ontzorgen u volledig en regelen dat uw droomauto in korte tijd rijklaar staat in onze showroom. Als wij voor u auto’s importeren uit Duitsland dan weet u precies waar u aan toe bent. Gedurende het hele traject communiceren wij alles duidelijk; wij bieden persoonlijk contact en advies op maat. Wij maken een berekening van de totale importkosten met een duidelijke specificatie. U weet precies waar u aan toe bent.
Audi importeren Audi specialist Import Service Brabant 2

Het hele pakket voor slechts €1495,-

✅ Wij onderhandelen met de dealer over de beste prijs
✅ Wij controleren of alles klopt: onderhoudshistorie, auto documenten, etc
✅ Wij verzorgen het transport naar NL. Onderaan vindt u 2 opties
✅  Wij zorgen dat uw auto is verzekerd tot aan de aflevering
✅  Wij zorgen dat uw auto wordt gekeurd bij de RDW
✅  Wij regelen een zo gunstig mogelijke BPM-aangifte
✅  Wij zullen uw auto volledig reinigen van binnen en buiten
✅. Wij monteren de luxe Nederlandse kentekenplaten
✅  Wij kunnen uw auto voorfinancieren tot aan aflevering*
✅   Wij kunnen uw auto voorzien van extra’s: Alarm, andere velgen etc*

Volledige ontzorging bij auto’s importeren uit Duitsland

Op zoek naar auto’s importeren uit Duitsland? Als u de auto heeft gevonden die aan al uw eisen voldoet dan ontzorgen wij u volledig! U ontvangt een specificatie van de totale importkosten met daarin vermeld de aankoopkosten, BPM, import fee, transport en eventueel een financiering. Wij onderhandelen met de buitenlandse dealer en vragen om een uitgebreid inspectierapport. Daarna verzorgen wij het transport naar Nederland waar uw auto gekeurd wordt door de RDW. Na goedkeuring staat uw auto rijklaar bij ons in de showroom.Het gemiddelde proces van auto’s importeren uit Duitsland duurt gemiddeld 10 tot 15 werkdagen. Wij hanteren eerlijke tarieven waar ook echt alles in zit! Voor een Nederlands kenteken moet BPM (Belasting op Personenauto’s en Rijtuigen) betaald worden. Wij dienen de voordeligste BPM aangifte in en verzorgen al het papierwerk. Wij hanteren eerlijke tarieven waar ook alles echt in zit.

Financiering mogelijk bij auto’s importeren uit Duitsland

Naast de import service bij auto’s importeren uit Duitsland kunnen wij u ook helpen bij het financieren en verzekeren van uw auto. Ook als uw auto nog geen Nederlands kenteken heeft kunnen wij uw auto voorfinancieren tot aan de aflevering. Dit is een unieke service waarvoor wij een vergoeding van 2% vragen over het aankoopbedrag. Ook inruil van uw auto is mogelijk. Import Service Brabant wil u graag in een persoonlijk gesprek vertellen wat er allemaal nodig is als u een auto wilt importeren en wat wij voor u kunnen betekenen. Neem snel contact met ons op!

Bereken direct uw voordeel met het auto’s laten importeren uit Duitsland!

Neem snel contact met ons op

Adresgegevens

Florijnstraat 7 
4879 AH ETTEN-LEUR

Contactgegevens

076-2017707

info@importservicebrabant.nl

Openingstijden

MA-DO: OP AFSPRAAK

VR-ZA: 10:00 – 17:00 uur

ZO: OP AFSPRAAK