Auto laten importeren uit Duitsland

Betaalbaar en betrouwbaar uw auto laten importeren uit Duitsland

Een auto laten importeren uit Duitsland is vaak heel lucratief. Er is financieel voordeel te behalen ten opzichte van de Nederlandse merkdealer. Daarnaast is het aanbod in Duitsland vele malen groter dan in Nederland en de auto’s zijn vaak uitgebreider uitgerust. Er komen echter wel veel zaken kijken bij het importeren van een auto en daarom is het verstandig als u besluit om uw auto laten importeren uit Duitsland. Import Service Brabant heeft jarenlange ervaring met het importeren van auto’s en wij nemen u graag alle zorgen rondom de import van uw auto uit handen. Wij weten precies wat er allemaal nodig is om uw auto probleemloos en volgens de regels te importeren. Wij ontzorgen u volledig en regelen alles voor u! U kunt zelf op zoek gaan naar een auto die aan al uw eisen voldoet maar u kunt dat ook aan ons overlaten. Wij bieden een zoekopdracht vooraf aan zodat wij voor u op zoek kunnen gaan naar de perfecte auto. Het proces om een auto te importeren duurt gemiddeld 10 tot 15 werkdagen.
Audi importeren Audi specialist Import Service Brabant 2

Het hele pakket voor slechts €1495,-

✅ Wij onderhandelen met de dealer over de beste prijs
✅ Wij controleren of alles klopt: onderhoudshistorie, auto documenten, etc
✅ Wij verzorgen het transport naar NL. Onderaan vindt u 2 opties
✅  Wij zorgen dat uw auto is verzekerd tot aan de aflevering
✅  Wij zorgen dat uw auto wordt gekeurd bij de RDW
✅  Wij regelen een zo gunstig mogelijke BPM-aangifte
✅  Wij zullen uw auto volledig reinigen van binnen en buiten
✅. Wij monteren de luxe Nederlandse kentekenplaten
✅  Wij kunnen uw auto voorfinancieren tot aan aflevering*
✅   Wij kunnen uw auto voorzien van extra’s: Alarm, andere velgen etc*

Eerlijke tarieven voor auto laten importeren uit Duitsland


Wilt u een auto laten importeren uit Duitsland? Uw auto laten importeren uit Duitsland betekent dat u zich nergens druk over hoeft te maken en dat u precies weet waar u aan toe bent. Gedurende het hele traject communiceren wij alles duidelijk en op een persoonlijke manier. Ook geven wij advies op maat. Bij de import van uw gewenste auto is onze werkwijze als volgt. U ontvangt een specificatie van de totale importkosten met daarin vermeld de aankoopkosten, BPM, import fee, transport en eventueel een financiering. Wij vragen de verkopende dealer om een uitgebreid inspectierapport. Daarna verzorgen wij het transport naar Nederland waar uw auto gekeurd wordt door de RDW. Na goedkeuring staat uw auto rijklaar bij ons in de showroom. Wij hanteren eerlijke tarieven waar ook echt alles in zit!

Auto laten importeren uit Duitsland: de totaaloplossing!


U kunt ons uw auto laten importeren uit Duitsland terwijl wij deze ook voor u kunnen financieren en verzekeren. Ook als uw auto nog geen Nederlands kenteken heeft kunnen wij uw auto voorfinancieren tot aan de aflevering. Dit is een unieke service waarvoor wij een vergoeding van 2% over het aankoopbedrag vragen. Ook inruil van uw auto is mogelijk. Import Service Brabant wil u graag in een persoonlijk gesprek vertellen wat het importeren van een auto precies inhoudt, wat er allemaal mogelijk is en wat wij voor u kunnen betekenen. Neem snel contact met ons op!

Bereken direct uw voordeel met het auto laten importeren uit Duitsland!

Neem snel contact met ons op

Adresgegevens

Florijnstraat 7 
4879 AH ETTEN-LEUR

Contactgegevens

076-2017707

info@importservicebrabant.nl

Openingstijden

MA-DO: OP AFSPRAAK

VR-ZA: 10:00 – 17:00 uur

ZO: OP AFSPRAAK