Auto importeren uit Zwitserland

Betaalbaar en betrouwbaar uw auto importeren uit Zwitserland

Wilt u een auto importeren uit Zwitserland? Het aanbod van auto’s uit Zwitserland is heel divers en bestaat overwegend uit prima onderhouden auto’s. De prijzen zijn aantrekkelijk maar u moet niet vergeten dat Zwitserland geen EU-land is en er invoerrechten en BTW betaald moet worden als de auto ingevoerd wordt. Het is verstandig om een professioneel importbedrijf in te schakelen die van alle regelgeving op de hoogte is. Import Service Brabant heeft jarenlange ervaring met het importeren van auto’s. Er komen bij het importeren van een auto veel zaken kijken waar u misschien niet eens aan gedacht heeft. Import Service Brabant denkt overal aan en ontzorgt u volledig! U kunt zelf op zoek gaan naar een auto die aan al uw eisen voldoet maar wij bieden ook een zoekopdracht vooraf aan zodat wij de perfecte auto voor u kunnen gaan zoeken. Wij regelen dat uw droomauto in korte tijd rijklaar staat in onze showroom. Het proces om een auto importeren uit Zwitserland duurt gemiddeld 10 tot 15 werkdagen.

Audi importeren Audi specialist Import Service Brabant 2

Het hele pakket voor slechts €1495,-

✅ Wij onderhandelen met de dealer over de beste prijs
✅ Wij controleren of alles klopt: onderhoudshistorie, auto documenten, etc
✅ Wij verzorgen het transport naar NL. Onderaan vindt u 2 opties
✅  Wij zorgen dat uw auto is verzekerd tot aan de aflevering
✅  Wij zorgen dat uw auto wordt gekeurd bij de RDW
✅  Wij regelen een zo gunstig mogelijke BPM-aangifte
✅  Wij zullen uw auto volledig reinigen van binnen en buiten
✅. Wij monteren de luxe Nederlandse kentekenplaten
✅  Wij kunnen uw auto voorfinancieren tot aan aflevering*
✅   Wij kunnen uw auto voorzien van extra’s: Alarm, andere velgen etc*

Eerlijke tarieven bij auto importeren uit Zwitserland

Op zoek naar een auto importeren uit Zwitserland? Als wij voor u een auto importeren uit Zwitserland dan weet u precies waar u aan toe bent. Gedurende het hele traject communiceren wij alles duidelijk met u en wij doen dat op een persoonlijke manier. Ook krijgt u advies op maat. Als u uw gewenst auto heeft gevonden dan is onze werkwijze als volgt. U ontvangt een specificatie van de totale importkosten met daarin vermeld de aankoopkosten, BMP, import fee, transport en eventueel een financiering. Wij onderhandelen met de dealer over de beste prijs en vragen om een uitgebreid inspectierapport. Daarna verzorgen wij het transport naar Nederland waar uw auto gekeurd wordt door de RDW. Ook dienen wij de voordeligste BPM aangifte in en verzorgen al het papierwerk. Na goedkeuring staat uw auto rijklaar in onze showroom. Wij hanteren eerlijke tarieven waar echt alles in zit!

Financiering mogelijk van auto importeren uit Zwitserland

Naast auto importeren Zwitserland kunnen wij u ook helpen bij het financieren en verzekeren van uw auto. Ook als uw auto nog geen Nederlands kenteken heeft kunnen wij uw auto voorfinancieren tot aan de aflevering. Dit is een unieke service waarvoor wij een vergoeding van 2% over het aankoopbedrag vragen. Ook inruil van uw auto is mogelijk. Import Service Brabant wil u graag in een persoonlijk gesprek vertellen wat het importeren van een auto precies inhoudt en wat wij voor u kunnen betekenen. Neem snel contact met ons op!

Bereken direct uw voordeel met het auto’s laten importeren uit Zwitersland!

Neem snel contact met ons op

Adresgegevens

Florijnstraat 7 
4879 AH ETTEN-LEUR

Contactgegevens

076-2017707

info@importservicebrabant.nl

Openingstijden

MA-DO: OP AFSPRAAK

VR-ZA: 10:00 – 17:00 uur

ZO: OP AFSPRAAK