Auto importeren België

Betaalbaar en betrouwbaar uw auto importeren België

Op zoek naar auto importeren België? Er valt wat te zeggen voor auto importeren België. Het is in veel gevallen voordelig en het aanbod is ongeveer even groot als in Nederland. Om het kaf van het koren te kunnen scheiden is het verstandig om een professioneel importbedrijf in te schakelen. Bij import van een auto komen veel zaken kijken waar u misschien niet eens aan gedacht heeft. Import Service Brabant heeft jarenlange ervaring met het importeren van auto’s. Wij nemen u graag alle zorgen rondom de import van uw auto uit handen en regelen alles voor u. Wij importeren uitsluitend auto’s van officiële merkdealers. U kunt zelf op zoek gaan naar een auto die aan al uw eisen voldoet maar u kunt dat ook aan ons overlaten. Wij bieden een zoekopdracht vooraf aan zodat wij de geschikte auto voor u kunnen gaan zoeken. Als wij uw auto importeren dan ontzorgen wij u volledig en wij regelen dat uw droomauto rijklaar staat in onze showroom. Het proces om een auto te importeren duurt gemiddeld 10 tot 15 werkdagen.
Audi importeren Audi specialist Import Service Brabant 2

Het hele pakket voor slechts €1495,-

✅ Wij onderhandelen met de dealer over de beste prijs
✅ Wij controleren of alles klopt: onderhoudshistorie, auto documenten, etc
✅ Wij verzorgen het transport naar NL. Onderaan vindt u 2 opties
✅  Wij zorgen dat uw auto is verzekerd tot aan de aflevering
✅  Wij zorgen dat uw auto wordt gekeurd bij de RDW
✅  Wij regelen een zo gunstig mogelijke BPM-aangifte
✅  Wij zullen uw auto volledig reinigen van binnen en buiten
✅. Wij monteren de luxe Nederlandse kentekenplaten
✅  Wij kunnen uw auto voorfinancieren tot aan aflevering*
✅   Wij kunnen uw auto voorzien van extra’s: Alarm, andere velgen etc*

Werkwijze van auto importeren België

Wilt u een auto importeren België? Als wij voor u een auto importeren België dan weet u precies waar u aan toe bent. Gedurende het hele traject communiceren wij alles duidelijk met u en wij doen dat op een persoonlijke manier. Ook geven wij u advies op maat. Als u uw gewenste auto heeft gevonden dan is onze werkwijze als volgt. U ontvangt een een specificatie van de totale importkosten met daarin vermeld de aankoopkosten, BPM, import fee, transport en eventueel een financiering. Wij onderhandelen met de dealer over de beste prijs en vragen om een uitgebreid inspectierapport. Daarna verzorgen wij het transport naar Nederland waar uw auto gekeurd wordt door de RDW. Na goedkeuring staat uw auto compleet gereinigd en rijklaar in onze showroom. Wij dienen de voordeligste BPM aangifte in en hanteren eerlijke tarieven waar ook echt alles in zit!

Financiering van uw auto importeren Belgie mogelijk

Naast de import van uw auto importeren België kunnen wij u ook helpen bij het financieren en verzekeren van uw auto. Ook als uw auto nog geen Nederlands kenteken heeft kunnen wij uw auto voorfinancieren tot aan de aflevering. Dit is een unieke service waarvoor wij een vergoeding van 2% over het aankoopbedrag vragen. Ook inruil van uw auto is mogelijk. Import Service Brabant wil u graag in een persoonlijk gesprek vertellen wat het importeren van een auto precies inhoudt en wat wij voor u kunnen beteken. Neem snel contact met ons op!

Bereken direct uw voordeel met het auto’s laten importeren uit België!

Neem snel contact met ons op

Adresgegevens

Florijnstraat 7 
4879 AH ETTEN-LEUR

Contactgegevens

076-2017707

info@importservicebrabant.nl

Openingstijden

MA-DO: OP AFSPRAAK

VR-ZA: 10:00 – 17:00 uur

ZO: OP AFSPRAAK